dimarts, 22 de desembre de 2015

"Anima't i Juga" a diferents escoles bressol de la ciutat

Una de les activitats
Durant els mesos de novembre i desembre s'han dut a terme quatre tallers "Anima't i Juga" a diferents centres municipals, concretament al CEIF Arraona, CEIF Vapor Buxeda Nou, CEIF Can Llong i a l'EBM Calvet d'Estrella.
Aquest taller de psicomotricitat,  consta de 3 sessions de 90 minuts on es relacionen famílies amb els nens i nenes de la classe dels seus fills. Cada sessió compta amb un espai de joc creatiu seguit d'una estona de joc representatiu i s'acaba la sessió amb el diàleg entre les formadores i els pares i mares.
El joc creatiu sempre s'inicia derribant un mur fet amb tots els materials i elements de psicomotricitat, donant pas més endavant, al joc representatiu, on els infants amb gomets i retoladors fan dibuixos.

Les sessions les direigeixen dues psicomotricistes del centre Kairòs Psicomotriu i tant petits com grans s'ho han passat d'allò més bé compartint estones de joc i aprenent noves activitats que poden fer també a casa.

Aquí es poden veure algunes imatges de l'activitat a l'EBM Calvet d'Estrella, aquí les del Vapor Buxeda Nou i aquí del CEIF Can Llong.