dimarts, 24 de novembre de 2015

Crear i enfortir els llaços familiars

Un moment de l'activitat
El passat dia 13 de novembre les famílies d'un grup de primer de l'escola Joan Maragall van experimentar a través de la dansa amb els seus fills i filles. L'objectiu va ser comptar amb un espai de comunicació i diàleg corporal i emocional en el qual reforçar els vincles, crear complicitats i descobrir noves formes d'expresar-nos.
L'Elena de Sudansa les va guiar a través de la música convidant al moviment, a la imitació, a les danses compartides amb músiques del món, alegres i suggerents. Tant els infants com les seves famíies es van deixar anar i van acabar gaudint  d'una bona estona de somriures.
Aquesta activitat ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona en el programa de suport a les activitats d'impuls a la participació de les famílies en la comunitat educativa i que l'Ajuntament ha inclòs a les seves activitats del Programa Tàndem Família i Escola.
La classe dels ballarins va fer honor al seu nom i va gaudir de la música amb les famílies i les seves tutores, ho podéu comprovar aquí.