dimecres, 24 de febrer de 2016

Parlem del pas de primària a secundària a les escoles Can Llong, Concòrdia, Miquel Carreras i Calvet d'Estrella

Imatge de l'activitat a l'escola Can Llong
Durant el mes de febrer s'han realitzat quatre sessions de la xerrada-taller "El viatge de primària a secundària: un repte per als alumnes, pares i mares" a càrrec de Toni Argent, economista i professor de secundària.
Les sessions programades els dies 4, 15, 17 i 18 de febrer s'han portat a terme a les escoles Can Llong, Concòrdia, Miquel Carreras i Calvet d'Estrella, respectivament.
Un dels objectius principals de l'activitat, adreçada a l'alumnat de sisè i les seves families alhora, és facilitar una informació valuosa per encarar el nou curs escolar i el canvi d'etapa.
Durant les sessions es parla dels canvis que es produeixen entre la primària i la secundària i es donen a conèixer les implicacions del nou escenari, tant pels alumnes com per les famílies, ajudant-los en el coneixement de l'ESO ja que a vegades es fan comentaris que no reflexen la realitat.
Pares i alumnes han participat activament i han valorat positivament les sessions, que han durat dues hores i han tingut un caire molt participatiu a les quatre escoles.
Si voleu veure fotos de l'escola Concòrdia, cliqueu aquí.