divendres, 5 de febrer de 2016

Debat amb teatralització a l'escola Nostra Llar

Nerea Larumbe iniciant l'exposició
Dins del cicle de tertúlia de pares a l'escola Nostra Llar, Pa amb xocolata i pedagogia, es va realitzar un debat amb teatralització entorn de les relacions familiars i la resolució de conflictes.

La mestra i actriu Rosa Fité va representar dues situacions familiars que poden passar a qualsevol llar. Una d'elles amb un final feliç, ple de tendresa i paraules boniques, i una altra a l'altre extrem tot representant l'angoixa d'una mare vers la relació amb els seus fills. La teatralització i l'humor va remoure als assistents, que van reconèixer moltes de les situacions com a pròpies, i va obrir una porta al debat.

Un cop despertats els sentiments dels pares i mares que van assistir a la teatralització, la psicòloga Nerea Larumbe va parlar sobre el desenvolupament emocional dels infants i la importància d'actuar amb coherència davant de situacions quotidianes que poden acabar en conflictes familiars.

La combinació de teatre i debat va ajudar als assistents a sentir-se part de l'activitat i parlar obertament de les diferents situacions familiars que conformen part del dia a dia. L'humor i la serietat van estar presents al llarg de tota la sessió.

Podeu veure més imatges aquí