divendres, 4 de març de 2016

Parlem d'internet amb les famílies

Imatge estreta d'internet
El passat 2 de març de novembre, l'Institut Arraona - Can Llong  va programar el taller "Xarxes socials i ús segur d'internet" per a totes les famílies del centre. En Tomàs Moré del CESICAT va anar desgranant els continguts als que tenen accés els i les joves, quins perills poden trobar a les xarxes i com les famílies poden realitzar un seguiment i control de la navegació i ús que fan de les xarxes socials.
Cal tenir consciència de la gran quantitat d'informació que es mou per internet i aprofitar-la en positiu utilitzant recursos web, guies, vídeos i jocs que ajuden a les famílies a evitar aquella informació falsa o perillosa. El ponent va donar molts instruments, que els pares i mares es van dur a casa, en una sessió absolutament pràctica i que va propiciar la participació de les persones presents.
Cada cop internet està més present a les nostres vides smartphones, tablets, els propis aparells de televisió faciliten l'accés als nostres fills i filles a un món molt ampli que cal control·lar. Les famílies van valorar molt positivament aquesta activitat.