dijous, 12 de novembre de 2015

Xerrada sobre les xarxes socials i l'ús segur d'internet a l'escola Can Llong

Mostra del material entregat
Els nens i nenes tenen accès a continguts d'internet cada cop a edats més tempranes. Deixar que juguin amb el mòbil o la tablet els introdueix en aquests canals en els que la informació flueix sense el nostre control. L'escola Can Llong va programar el passat dia 26 d'octubre una xerrada sobre les xarxes socials i l'ús segur d'Internet.
El formador va ser en Tomàs Moré responsable de sensibilització del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT)
Durant la xerrada el ponent va parlar de la importància de conèixer l’ús que fan els i les joves d’Internet i quins són els principals perills als quals ens enfrontem. També va tractar sobre què hem d’evitar i que cal potenciar des de casa per reduir la seva vulnerabilitat. Un altre aspecte important va ser com podem fer un seguiment i control de la navegació i l'ús de les xarxes socials i per últim, conèixer recursos web, guies, vídeos i jocs disponibles.
Una activitat molt interessant en la que les famílies van descobrir maneres per protegir als seus fills i filles dels continguts no apropiats per a la seva edat.